Albida-var3-01

 

  Мебелен Салон “ Албида “ е създадена през 1999 год. като фирма специализирана в проектирането, производството и продажбата на корпусна мебел. Предлагането на индивидуални решения и подход към всеки клиент, използването на разнообразни материали и компоненти утвърди фирмата на пазара.
  “ Албида ” се стреми да бъде динамична и адаптивна към бързо променящата се пазарна среда. Работи само с утвърдени фирми, както на българския така и на световния пазар, с което дава на своите клиенти сигурност и печели доверие.
  Важен принцип на фирмата е използването и предлагането на материали и изделия от тях с гарантирано качество и произход отговарящи на български и световни стандарти.
  Цел и амбиция е фирмата да предостави на своите клиенти богат асортимент от изделия с изискан стил, качество и модерен дизайн.
  Екипът на “ Албида ” се състои от млади мотивирани и способни консултанти и специалисти, готови да предложат на клиентите на фирмата бързо, ефективно обслужване и функционални решения. Затова при нас ще срещнете компетентност, отзивчивост и положително отношение към всеки клиент.
  Ентусиазмът, който влагаме в работата си и коректните взаимоотношения с клиентите допринасят  “ Албида ” да бъде търсен партньор и затвърждават позициите на фирмата на пазара.
  Ние предлагаме изделия от  ЛПДЧ, MDF с лаково покритие (мат и гланц), MDF с PVC покритие ( мат и гланц ) и МАСИВ – ДЪБ, БУК, ЯСЕН, ЯВОР и ЧЕРЕША.

 

ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ  “ АЛБИДА ” ЗА ПАРТНЬОР :
  • Индивидуален подход и решение на всяко пространство.
  • Професионална консултация.
  • Огромна гама от материали и консумативи за изпълнение на вашите мебели.
  • Балансирана цена, съобразена с качеството на вложените материали.
  • Бързо, точно и коректно обслужване
  • Ще ви помогнем да спестите време и пари.
  • Ние сме гаранция, че сте направили правилния избор.